+387 36 324-919

Riječ ravnateljice

Dragi učenici i zaposlenici, uvaženi roditelji i svi posjetitelji naših mrežnih stranica. Sa zadovoljstvom predstavljam novu web stranicu škole, putem koje ćete imati pristup svim aktualnim događajima i zabavnim sadržajima koji našu školu čine posebnom i prepoznatljivom. Iako smo nedavno proslavili 18.–ti rođendan i spadamo u mlađe osnovne škole na području Grada Mostara, prepoznatljivost se ogleda u velikom trudu i postignuću naših bivših i sadašnjih učenika i zaposlenika u različitim odgojno-obrazovnim područjima.
Želimo imati školu u kojoj će učenici biti sigurni i sretni, u kojoj će usvojiti potrebna znanja i vještine, razviti kompetencije i samopouzdanje te preuzeti nove uloge i odgovornosti u društvu. U tom duhu neka cvjeta i razvija se naše zajedništvo zasnovano na međusobnom poštovanju, uvažavanju, ali i praštanju za sve pogreške koje smo učinili. Želimo da svako dijete u školi doživi samo najljepša sjećanja koja će nositi i pamtiti cijeloga života.

Ravnateljica

Lidija Markotić

Dr. Ante Starčevića bb 88000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
+387 36 324-919
© Copyright 2021. - Sva prava pridržana Osnovna škola Ilije Jakovljevića
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram